تاکید بر ترویج فرهنگ استفاده از نان کامل در خراسان جنوبی
سمانه فیروزیان: با اعلام معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی تهیه و توزیع نان کامل در استان آغاز شد.

به گزارش پایگاه خبری خبریافت، مهدی جعفری امروز با حضور در افتتاحیه پخت نان کامل در مجتمع نان شاهدانه بیرجند اظهار داشت: با تلاش دستگاه های متولی، اجرایی و نظارتی استان، از امروز پخت نان کامل در خراسان جنوبی نیز آغاز میشود. وی افزود: مطابق هماهنگی های صورت گرفته، ۶ مرکز نانوایی در بیرجند و ۹ نانوایی در شهرستان های استان، پخت نان کامل را برای اولین بار شروع کرده اند.
وی ضمن توصیه به مردم برای استفاده از نان کامل، بیان کرد: اگرچه به لحاظ رنگ، این نوع نان، مورد پسند بازار نیست ولی اگر مردم به فکر سلامتی فرزندان خود هستند، از نان کامل استفاده نمایند.
وی در راستای برخورداری مردم از نان با کیفیت بهتر، از فراهم شدن زمینه برای نانوایان جهت پخت نان کامل در کنار عرضه نان معمولی خبر داد و همچنین خواستار ترویج فرهنگ استفاده از نان کامل در استان شد و افزود: از کارخانه های بومی تولید آرد درخواست داریم تا خط تولید آرد کامل را در استان راه اندازی نمایند تا مجبور به تهیه آرد کامل از استان های دیگر با هزینه های بیشتر نباشیم، چراکه این فرایند بر قیمت نهایی نان نیز تأثیرگذار است.
وی در زمینه تشویق مردم به فرهنگ استفاده از نان کامل خاطرنشان کرد: امروز سه نانوایی در بیرجند پخت نان رایگان
دارند
توضیح :نان کامل یک نوع نان است که از آرد کامل ساخته میشود و در فرآیند تولید آن از تمام بخشهای دانه استفاده میشود. به دلیل حضور پوسته دانه و املاح موجود در آن، نان کامل به عنوان یک منبع غنی از مواد مغذی و فیبر در رژیم غذایی مفید است.