خراسان جنوبی؛ میدان عملیاتی برای بازرسان بهداشت محیط

علی مطهریان: در نتیجه پایش های صورت گرفته در جهت اجرای طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در سطح استان خراسان جنوبی، بیش از ۲۱ تن مواد غذایی فاسد کشف و معدوم شد.

به گزارش پایگاه خبری خبریافت، مجید شایسته، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: همزمان با سراسر کشور، طرح سلامت نوروزی و ماه مبارک رمضان در بازه زمانی ۱۱ اسفند ۱۴۰۳ تا پانزدهم فروردین ۱۴۰۴ در خراسان جنوبی نیز اجرا شد که در این طرح ۱۳۶ بازرس بهداشت محیط در قالب ۲۵ تیم بازرسی، با هدف افزایش آگاهی عمومی در زمینه بهداشت، ارتقای کیفیت خدمات بهداشتی و غذایی و تامین سلامت جامعه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان از ساعت ۸ تا ۲۰ فعال بودند.

وی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی حساس، مراکز تهیه زولبیا و بامیه و قنادی‌ها و مراکز تهیه و توزیع شله و حلیم در شهرستان‌ها را به عنوان اولویت های مورد بازرسی برشمرد و افزود: علاوه بر اینها، اماکن عمومی حساس مانند مراکز اقامتی، مساجد، زیارتگاه ها، اماکن بین راهی و تفرجگاه‌ها و سامانه‌های آبرسانی نیز مورد بازرسی قرار گرفت.

شایسته بیان داشت: در بازه زمانی ذکر شده، تعداد ۲۴هزار و ۸۳۸ مورد بازرسی از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و سایر اماکن صورت گرفت که در نتیجه آنها ۲۱ هزار و ۳۴۹ کیلوگرم مواد غذایی فاسد، کشف و معدوم گردید.

وی همچنین به برخورد با موارد عدم رعایت اصول بهداشتی در بازرسی از اماکن عمومی حساس مانند مراکز اقامتی و بین راهی و پایانه‌های مسافربری اشاره نمود.